Hogyan lehet a Google előzményeit automatikusan törölni a kilépéskor

Hogyan lehet a Google előzményeit automatikusan törölni a kilépéskor

A nap, a hét, a hónap során ... több tucat, száz weboldalt nézünk meg, ahány keresési kifejezésre hivatkozunk. Egyes keresési kifejezések bármilyen okból félreértésekhez vezethetnek, személyiségünk egy részét tükrözhetik, vagy mások előtt bizonyítékként hagyhatnak bennünket. Ehhez a böngészők egy nagyon egyszerű módot kínálnak a felhasználó számára ezen elemek törlésére, az említett böngészők „Böngészési előzmények” nevű részében tárolva. Ebben a részben megtaláljuk az összes felkeresett oldalt. Ha pedig nem töröljük, akkor az előzmények ott maradnak, ha bárki elveszi a számítógépünket, nyissa meg a megfelelő böngészőt, és menjen be megnézni.

Az automatikus kilépéskor törölje nyomát a Google Chrome-ból

Egy ideális világban mindannyian elkerülnénk, hogy mások böngészési előzményeit vessük szemügyre. De mivel nem egyben élünk, és félünk a magánéletünktől, kényelmes lenne időről időre törölni az előzményeket, hogy ne tárolódjanak tovább a kelleténél. Előfordul, hogy nagyon tanácstalan lehet, és elfelejti azt rendszeresen elvégezni. Ne aggódjon, mert a böngészők hajlamosak emlékezni ránk, az értetlenekre is, és lehetőséget kínálnak arra, hogy automatikusan töröljék magukat, valahányszor bezárjuk a lapot. Megtanuljuk, hogyan kell csinálni a Google Chrome böngészőben, mivel ez az egyik leggyakrabban használt a világon.

automatikus előzmények törlése

Sajnos a Google Chrome beállításai nem engedélyezik ezt a lehetőséget, ezért a nehéz munka elvégzéséhez le kell töltenünk egy harmadik féltől származó beépülő modult. A neve Auto History Wipe, és minden alkalommal törli az előzményeinket, amikor újra bezárjuk és megnyitjuk a böngészőt. A beépülő modul biztosítja, hogy nem végez mást, mint ezt a feladatot, és csak akkor aktiválódik, amikor muszáj, így nem veszi el energiáját vagy teljesítményét a laptoptól.

Telepítése nagyon egyszerű, csak meg kell adnia ezt a linket, és a letöltés pillanatában telepítésre kerül, és láthatja a többi kiegészítővel együtt. Nem kell mást tennie, csak telepítenie kell, és ez egyedül gondoskodik az előzmények törléséről minden alkalommal, amikor kilép a Chrome-ból. Így biztos lesz abban, hogy senki sem fogja kémkedni azzal, amit a neten néz.